Samenwerking met KMBV

Unieke samenwerking SBW en Opleidingsinstituut KMBV krijgt verder vorm

Gratis webinar: 'Van wijkverpleegkundige autonomie naar senioriteit, hoe dan?'

Datum: vrijdag 2 juli online van 13.00 – 14.30 uur.

Een online inspiratie webinar voor wijkverpleegkundigen en iedereen die de kwaliteit van het vak wijkverpleegkundige en de zorg in de wijk wil verbeteren (teamleiders in de wijk, beleid- en kwaliteitsmedewerkers thuiszorg, directeur wijkzorg, opleiders met ambitie!). 

In de wijk zijn er verschillende uitdagingen, dillema’s en paradoxen. Denk hierbij aan: autonomie van de wijkverpleegkundige – samenwerking in teams – preventie organiseren – stakeholders betrekken – financiën – wijkinzicht – binden/boeien.

Wat betekent dit voor de wijkverpleegkundige, teams en organisaties in ontwikkeling?
De betekenis van de autonome professional als leider in de kwaliteit van de zorg vergt veel van de zowel de wijkverpleegkundige als zorgorganisaties. Hoe dit toch succesvol ten uitvoer kan worden gebracht delen we graag met jullie in het webinar. 

Deelnemers ontvangen inzicht in de toekomst en de doorontwikkeling van het vak wijkverpleegkundige, lessons learned vanuit een succesvol geïmplementeerd duaal leiderschapsprogamma bij een thuiszorgorganisatie in West-Brabant en tips en tops geleerd vanuit intercollegiale toetsing en praktijkvariatie in indicatiestellingen.

Daarnaast wordt een eerste inkijk gegeven in een speciaal ontwikkelde programma: Wijkverpleegkundig meesterschap, post HBO. SBW  en KMBV bundelen hierin samen hun expertise, succesvolle trajecten en de visie omtrent de ontwikkeling van de wijkverpleegkundige voor de toekomst. De zorgorganisatie verbetert hiermee de kwaliteit van zorg in de wijk en zorgt voor het binden en boeien van haar wijkverpleegkundigen. Binnenkort volgt er meer informatie over deze opleiding. Een unieke samenwerking op het gebied van opleiden in de wijk! Wil je als eerste informatie ontvangen over de opleiding, klik dan hier. Wil je je aanmelden voor het gratis webinar, klik dan op onderstaande button.

 Aanmelden webinar